Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija mu sve bliže

Bjegunac u srpskoj uniformi odao se nepromišljenim potezom?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija suzila je područje potrage za Amerikancem koji je, odjeven u srpsku uniformu, osumnjičen za ubojstvo jednog te ranjavanje drugog policajca.

Vlasti u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji suzile su područje potrage za Ericom Freinom, Amerikancem koji je u bijegu odjeven u srpsku uniformu, nakon što je ovaj upalio mobitel i nazvao roditelje na nekoliko sekundi.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Poziv se dogodio još 18. rujna, prenosi Fox News, a iako je trajao svega nekoliko sekundi, vlastima je to bilo dovoljno da suze područje potrage na oko sedam kvadratnih kilometara u okruzima Monroe i Pike.

Ubojica u srpskoj uniformi puši Drinu i ostavlja iskorištene pelene

Još uvijek nije do kraja jasno zašto je Frein upalio mobitel, kada je vjerojatno znao da tako može biti lociran. No lokalni mediji prenose da su ga policajci već nekoliko puta uočili iz daljine, te da napreduju prema njemu vrlo oprezno, bojeći se da je postavio mnoge improvizirane zamke, kako bi otežao potragu vlastima.

Frein je osumnjičen da je ubio policajca Briana Dickinsona te ranio njegovog kolegu iz zasjede pored policijske postaje u Blooming Grooveu, prije gotovo tri tjedna.

Policija ističe kako je trenutak njegovog hvatanja sve bliži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene