Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Previše se približio ogradi

Unatoč primirju: U Gazi ubijen Palestinac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U izraelskoj pucnjavi duž granice s Pojasom Gaze u petak je ubijen jedan Palestinac, a nekoliko ih je ranjeno, dva dana nakon početka primirja između Hamasa i Izraela koje se dosad uglavnom poštivalo.

Glasnogovornik Hamasa optužio je Izraelce da su prekršili dogovor o primirju postignut pod okriljem Egipćana te je kazao kako će se žaliti Kairu. Glasnogovornica izraelske vojske rekla je kako vojska provjerava informacije o incidentu.

Pročitajte i ovo Počeli su progovori o primirju u Gazi Čeka se Hamasov odgovor Počeli su novi pregovori o primirju u Gazi: Uskoro prekid vatre? Razorena Gaza Nastavljaju se pregovori Korak do primirja u Gazi: "Izrael je sve prihvatio i sada se čeka odluka Hamasa"

>> Abbas čestitao šefu vlade Hamasa u Gazi na pobjedi

Liječnici tvrde da je ubijen 23-godišnji mladić nakon što se približio sigurnosnoj ogradi postavljenoj duž granice s Gazom.

Član obitelji poginulog mladića koji je bio na mjestu događaja za Reuters je rekao kako je on pokušao na ogradu objesiti zastavu Hamasa te da je izraelski vojnik triput pucao u zrak prije nego što je ispalio hitac koji je mladića pogodio u glavu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene