Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati anketa mu nisu skloni

Unatoč padu popularnosti, Pahor ne misli mijenjati Vladu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč padu popularnosti slovenske Vlade, premijer Borut Pahor ne misli da ima potrebe za kadrovskim promjenam.

'Vlada je homogena i ne vidim potrebe da u njoj dođe do promjena. Strukturne reforme koje provodimo, morati će biti još dublje nego što smo isprva mislili i to izaziva uznemirenost u javnosti', istaknuo je Pahor nakon rezultata nedavne ankete koja je pokazala da 77 posto Slovenaca vladu smatra neuspješnom jer je skeptično prema politici reformi, osobito promjenama mirovinskog sustava, protiv čega su i vodeći sindikati u državi, te stranka umirovljenika DESUS, inače članica Pahorove koalicije.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

>> Pahor bez potpore zbog 'nesposobnosti' i 'egocentričnosti'

>> Pahor odbija kritike i ističe ne želi ovisiti o 'radikalima'

'Bila bi sramota da zbog anketa javnog mišljenja mijenjamo našu politiku reformi, Ova vlada neće mijenjati svoj program do kraja svog mandata', istaknuo je Pahor dodajući da kao političar želi ispuniti svoja predizborna obećanja o promjenama, a ne ostati zabilježen kao plitki populist. 'Ova vlada i ova koalicija nisu idealne, ali rješavaju probleme, a ja želim ljudima govoriti istinu', zaključio je Pahor. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene