Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

UN-ova škola u kojoj se prihvaćaju izbjeglice pogođena u napadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna UN-ova škola u Pojasu Gaze koja je prihvatno mjesto za ljude koji bježe pred sukobima pogođena je u izraelskom napadu, objavila je UN-ova agencija za pomoć palestinskim izbjeglicama (UNRWA), pri čemu nitko nije stradao.

Jedan dužnosnik agencije rekao je da se jedna ekipa UN-a nalazila u školi u izbjegličkom logoru al-Magazi kad se zgrada našla na udaru tenkovskih granata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan prizor VIDEO Putnički avion slijeće u Izrael, a u pozadini proturaketni sustav obara projektile Hamasa Davor Ivo Stier humanitarno primirje u Gazi Bivši ministar vanjskih poslova o rezoluciji UN-a: "Dva su razloga zbog kojih je Hrvatska glasala protiv"

U kratkom priopćenju glasnogovornik UN-a je potvrdio da je "škola za djevojčice UNRWA-e u Gazi, u kojoj su smješteni prognanici, pogođena izraelskim granatama" te da nitko nije stradao.

Izrael napada Gazu unatoč međunarodnim mirovnim naporima

Od početka sukoba 8. srpnja UN je zbrinuo oko 100.000 prognanika.

Izrael optužuje Hamas da koristi civilne objekte za vojne operacije kako bi povećao broj stradalih u Gazi, gdje je od početka izraelske ofenzive poginulo 620 ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene