Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbile koristiti defibrilator

Umro zbog predlakavih prsa?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je jednom muškarcu u zrakoplovu stalo srce, stjuardese su mu pritekle u pomoć. Njegova žena tvrdi da su odbile koristiti svu opremu, jer su mu prsa bila predlakava.

Jacku Jordanu (62) stalo je srce kada su on i njegova supruga Caroline letjeli iz Los Angelesa u Albuquerque, piše Daily Star.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Nakon što je Jordanu pozlilo, srušio se, a osoblje ga je počelo oživljavati. Iako su u avionu imali defibrilator, njegova supruga tvrdi kako ga je stjuardesa odbila koristiti.

'Rekla je da ga neće koristit jer su mu prsa predlakava', ispričala je Caroline.

Pilotu tijekom slijetanja slijetanja otpala protetička ruka!

'Ne očekujem da su stjuardese medicinske sestre, ali u takvim okolnostima, jedna od prvih stvari koje bi trebale napraviti jest prikopčati defibrilator. Ne želim da još netko mora proći kroz to', dodaje Caroline.

Do trenutka kada su mu obrijali prsa, bilo je prekasno i čovjek je umro. Southwest Airlines u kojem se zbio ovaj nemili incident, kažu da istražuju incident.

'Izražavamo svoju najdublju sućut putnici zbog njezinog gubitka', rekla je glasnogovornica Michelle Agnews.

'Naši izvještaji upućuju na to da, kada su dobili informaciju o njegovom stanju, naše stjuardese i dva medicinska stručnjaka na letu, prema protokolu su pomogli bolesnom putniku. Sve naše letjelice potpuno su opremljene, a naše stjuardese godišnje imaju trening za pružanje pomoći', priopćilo je zračni prijevoznik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene