Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednja šala pokojnika?

Umjesto ribica u trgovinu kućnih ljubimaca dostavili ljudski leš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici dućana s kućnim ljubimcima u Philadelphiji ostali su nemalo iznenađeni kada je umjesto pošiljke egzotičnih ribica u njihovu trgovinu dostavljen leš.

Udovica čovjeka čije tijelo je dostavljeno rekla je za CNN kako bi to mogla biti posljednja šala njezinog muža. Naime, tijelo Jona Kenoyera, koji je inače patio od Alzheimerove bolesti, donirano je u znanstveno-istraživačke svrhe. Leš je trebao biti dostavljen zračnim putem, na isti način kao i egzotične ribice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Ilustracija Bizarna zabuna Bolničko osoblje otpuštenu pacijenticu (83) na morfiju odvelo u pogrešnu kuću: "Apsolutno je šokantno pomisliti da se ovo dogodilo"

Dućan je zaprimio pošiljku za koju su očekivali da su zapravo ribice, no prije nego su je otvorili, osoblje je primijetilo kako nešto nije u redu. Sanduk je umjesto ribica sadržavao leš čovjeka star četiri dana. Ostali su šokirani i zapanjeni.

No njegova udovica nada se kako ovaj slučaj neće odvratiti ljude od, kako smatra, humane geste doniranja tijela u znanstvene svrhe. 'Jednostavno ne razumijem kako su mogli zamijeniti pošiljke?' pitao se vlasnik dućana. 'Mislim da se kod takvih stvari treba voditi više računa.'

Glasnogovornik zračnog prometa uputio je službenu ispriku. 'Nažalost, došlo je do pogreške na teretnom odjelu aerodroma u Philadelphiji. Zamjena pošiljki dogodila se zbog nesporazuma između dostavljača i službenika na teretnom odjelu. Radimo na ispravljanju posljedica i duboko žalimo zbog neugodnosti koje je ovaj propust izazvao.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene