Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krađa u Brazilu

Ukrali lava teškog 300 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lav je ukraden iz prihvatilišta za životinje na jugoistoku Brazila u kojem su se o njemu brinuli posljednjih pet godina.

Lav težak gotovo tristo kilograma ukraden je iz jednog prihvatilišta za životinje na jugoistoku Brazila, javljaju mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

Devetogodišnji lav Rawell ukraden je prošli tjedan iz prihvatilišta Sao Francisco de Assis, koje se brine za napuštene životinje, u gradu Monte Azul Paulista.

Lav napao par tijekom seksa: Ženu raskomadao, muškarac pobjegao gol

Susjedi su kazali da su vidjeli trojicu muškaraca i jednu ženu kako su došli s manjim kamionom i kavezom, ali im ništa nije bilo sumnjivo jer, kako su kazali, ljudi često dolaze po bolesne ili ozlijeđene životinje. Međutim, nakon ovog posjeta lav je nestao.

Prihvatilište pripada Oswaldu Garcia Junioru koji je kazao za televiziju Globo TV da se za Rawella brinuo posljednjih pet godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene