Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u grmlju

Lav napao par tijekom seksa: Ženu raskomadao, muškarac pobjegao gol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom seksa u grmlju u jednom afričkom selu, lav je napao zaljubljeni par te ubio ženu, dok je muškarac uspio pobjeći.

Za vrijeme strastvenog seksa u grmlju u jednom mirnom selu u Zimbabveu Sharaiju Maweru, seljanima poznatu kao Mai Deisre i njezinog partnera uočio je gladni lav. Nezasitna je životinja odmah skočila na svoj plijen. Ne znavši ni što ju je snašlo, Deisre je završila u raljama zvijeri koja ju je ubrzo izgrizla do smrti, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

>> Strava u zoološkom vrtu: Lav zaskočio i ubio djevojku (24)

'Nažalost, žena seljanima poznata i kao Mai Deisre, izgrižena je do smrti, ali njezin je partner uspio pobjeći gol', rekao je neimenovani izvor.

Na sebi imao samo kondom

Njezin je partner, inače neidentificirani muškarac pobjegao dok je na sebi imao samo kondom. Izbezumljen ovim nemilim događajem obratio se policiji te se zajedno s tamošnjim snagama reda vratio do mjesta krvoprolića gdje su zatekli beživotnu Deisre.

Slično se dogodilo i u Tanzaniji

Iako se ova priča koju su prenijeli i američki mediji, ali je nisu mogli potvrditi, čini nevjerojatna, slično se dogodilo 2002. godine u jednom selu u Tanzaniji. Gladni je lav i ondje napao jedan par. Muškarac je uspio pobjeći, ali kad se vratio sa seljanima životinja je već bila pobjegla, a beživotno tijelo žene bilo je raskomadano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene