Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična krađa

S radnog mjesta ukrala aligatora! Držala ga u kadi pet dana, za sve je kriv rođendan

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena je sa svoga bivšeg radnog mjesta ukrala aligatora i donijela ga u svoju hotelsku sobu. Planirala ga je držati u kadi pet dana.

Madison Stephan (25) s Floride uzela je aligatora sa svoga bivšeg radnog mjesta i donijela ga u svoju hotelsku sobu kako bi se s njime fotografirala za rođendan, objavile su tamošnje vlasti.

Policajac je mladog aligatora pronašao u kadi u okrugu Orange, izvijestilo je Povjerenstvo za očuvanje riba i divljih životinja Floride.

  Pročitajte i ovo Mačka Krzneni ljubimac Želio je kupiti mačku, uplatio novac, ali ubrzo je shvatio da mora pozvati policiju

Madison Stephan prekršajno je prijavljena zbog krađe aligatora sa svoga starog radnog mjesta, javlja Insider. Životinju je donijela u Grove Resort and Water Park u Winter Gardenu 4. rujna.

Policajcu je rekla da se željela slikati s dvometarskim aligatorom i da je "posudila" životinju od bivšeg poslodavca, parka za divlje životinje Croc Encounters.

Pročitajte i ovo Kubanski vojnici - 1 plaćenici u potrazi za boljim životom Prevareni i očajni, idu u rat za Rusiju: "Potpisali smo ugovor s vragom, a vrag ne dijeli slatkiše"

Stephan je rekla prijatelju da ima iznenađenje i ušuljala se u jednu od zgrada u parku kako bi uhvatila životinju. Zatim se odvezla u hotel i smjestila aligatora u kadu, gdje ga je naumila držati pet dana.

Policajac koji je pronašao aligatora rekao je da je bio "hladan na dodir" i da je voda u kadi također bila hladna.

Pročitajte i ovo Nesreća u Slatini Nema ozlijeđenih FOTO Policija otkrila detalje bizarne nesreće: Bio je pijan i nije bio sam u vozilu, a evo i kako je sletio na krov

Kada ga je policija kontaktirala, vlasnik Croc Encountersa rekao je da Stephan nije imala dopuštenje da uzme aligatora, ali je odlučio da neće podizati tužbu. Životinja je vraćena vlasniku.

Florida zabranjuje nezakonitu prodaju, posjedovanje i prijevoz aligatora ili aligatorske kože.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene