Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđeno da se radi o prehladi

Ukrajina: Zbog straha od svinjske gripe američki zrakoplov u karanteni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveni dužnosnici u Ukrajini stavili su u karantenu američki zrakoplov sa 180 putnika, sumnjajući da je barem jedan putnik zaražen svinjskom gripom, no nakon pregleda svih putnika liječnici su odobrili njihovo puštanje, javljaju danas mediji.

Putnica na letu iz New Yorka za Kijev požalila se na glavobolju, nakon čega je u zrakoplovnoj luci Borispil zabranjen iskrcaj putnika, ali je nakon pregleda utvrđeno da se radi o prehladi.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Putnici su zadržani nakon naputka ukrajinskog ministarstva zdravstva zračnim prijevoznicima da izvijeste upravu zračne luke ukoliko se netko od putnika žali na glavobolju ili povišenu temperaturu. Ukrajina je također zabranila uvoz svinjetine iz Meksika, Novog Zelanda, Kanade i nekih američkih saveznih država.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene