Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baby boom na cestama

Ukrajina: Tri bebe rođene u snježnim kolonama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri ukrajinske bebe rođene su danas u automobilima zbog prometnih zastoja uzrokovanih obilnim snježnim oborinama na zapadu Ukrajine gdje je na cestama blokirano više stotina automobila, javlja u ponedjeljak AFP.

Jedna je Ukrajinka rodila blizance u kolima hitne pomoći na putu za rodilište, jer je vozilo zbog nevremena ostalo blokirano na cesti u okolici Lavova. Majka i bebe potom su nekako prevezene u obližnji dom zdravlja, a do bolnice će vozilom za posebne namjene, prilagođene teškim snježnim uvjetima.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Marko Balen, reporter Nove TV i Goran Tomac KAOS U PROMETU Snijeg, siloviti udari bure, zatvorene autoceste, prekinute morske linije... Otkrivamo kada bi autoceste trebale biti prohodne za sav promet

>> Rodila u kamionu zatrpanom snijegom pa kćer nazvala Snežana!

Još jedna Ukrajinka u visokom stupnju trudnoće također se nalazila na putu za bolnicu, ali joj je automobil ostao blokiran u snijegu nadomak selu Kisoritčiju. Do dolaska službe za spašavanje žena je rodila. Oni su ih uspjeli osloboditi iz zametenog automobila i prevesti u bolnicu.

Snježna oluja već tri dana ne prestaje na širem području Lavova, a kolona zametenih automobila duga je i do 20 kilometara na autocesti Lavov-Kijev.

U nedjelju je deblokirano više od 1800 automobila na zapadu Ukrajine, a na čišćenju prometnica radi više od 18.000 ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene