Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali je ubiti?

Uhićeni jer su pokušali doći do ranjene Malale tvrdeći da su joj rođaci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim informacijama, uhićene su dvije osobe koje su lažnim predstavljanjem pokušale doći do ranjene Malale Yousufzai.

Malala Yousufzai oporavlja se u bolnici u Velikoj Britaniji, a prema najnovijim informacijama u bolnicu su neovlašteno pokušale ući sumnjive osobe koje su pokušale doći do Malale tvrdeći da su joj rođaci. Odmah su uhićeni, no, piše BBC, nisu predstavljali nikakvu prijetnju.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

Istovremeno, u domovinu su brojni politički vođe Malalu nazvali 'kći nacije'. 'Malala Yousufzai je tračak znanja u ovoj državi. Ona je kći nacije', rekao je Altaf Husain, vođa stranke Muttahida Quami.

>> Malala zrakoplovom prevezena u Veliku Britaniju

Napad na djevojčicu dogodio se prije tjedan dana, kada je upucana vozeći se u školskom autobusu i to zato jer se zalagala za neke zapadne vrijednosti kao što je školovanje djevojčica.

Napad je izazvao osudu međunarodne zajednice, a pakistanske vlasti obećale su nagradu od 100.000 dolara za informacije koje bi omogućile uhićenje osoba odgovornih za napad.

Malala se donedavno liječila u pakistanskoj vojnoj bolnici u Ravalpindiju, blizu Islamabada, no jučer je prevezena u Veliku Britaniju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene