Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREVIŠE LJUDI

Trojac uhićen zbog potonuća splavi u Beogradu u novogodišnjoj noći, poznato i kolika im kazna prijeti

Splav Freestyler
Splav Freestyler Peđa Milosavljević / CROPIX
Aktualno Galerija Splav Freestyler Splav Freestyler Foto: Peđa Milosavljević / CROPIX Potonula splav u Beogradu - 1 Potonula splav u Beogradu - 1 Foto: Nova.rs/Screenshot Potonula splav u Beogradu - 2 Potonula splav u Beogradu - 2 Foto: Nova.rs/Screenshot Potonula splav u Beogradu - 3 Potonula splav u Beogradu - 3 Foto: Nova.rs/Screenshot +0 Potonula splav u Beogradu Galerija 1/5 >>
U Beogradu su uhićeni odgovorni za potonuće splavi na Silvestrovo. Riječ je o vlasniku, menadžeru i direktoru, a tereti ih se za ugrožavanje sigurnosti većeg broja ljudi. Prijeti im od jedne do osam godina zatvora.

Zbog potonuća splavi Freestyler u Beogradu na Novu godinu nakon istrage uhićeni su vlasnik, menadžer i direktor.

Pročitajte i ovo Obilježavanje godišnjice masakra u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar - 9 Beograd u suzama "Preteško je bez tebe, javi se ponekad u snu": Potresne riječi oca ubijene djevojčice na godišnjicu masakra Potonula splav na Dunavu šokantno otvaranje VIDEO Dramatične snimke iz susjedstva: Gosti su se zabavljali na otvorenju, a onda je splav počela tonuti

Radi se o M. LJ. (52), D. V. (47) i M. R. (42), koje srpska policija sumnjiči da su 31. prosinca 2022. godine na splavi omogućili prisustvo većeg broja osoba no što je bio kapacitet tog objekta te je splav zbog toga dijelom potonula. Istražitelji smatraju da je trojac na taj način ugrozio sigurnost većeg broja ljudi.

Policija će osumnjičene zadržati do 48 sati, nakon čega će poslije kaznene prijave biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužiteljstvu u Beogradu.

"Zadržavanje im je određeno zbog izvršenja kaznenog djela Teška djela protiv opće sigurnosti iz članka 288. stavka 1. (...) povodom potonuća splavi noćnog kluba Freestyler", navodi se u odluci javnog tužiteljstva, piše Nova.rs.

Prijeti im kazna zatvora od jedne do osam godina.

Podsjetimo, splav Freestyler počela je tonuti poslije ponoći, nakon čega je uslijedila opća panika, ali su, srećom, gosti i osoblje splavi uspjeli pobjeći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene