Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladnokrvna tijekom privođenja

Uhićena Beograđanka koja je namjerno širila HIV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je 27-godišnju M.Č. iz Zaječara, pod sumnjom da je nekoliko muškaraca namjerno zarazila virusom HIV-a.

'M.Č. nije prostitutka. Imala je seksualne odnose s muškarcima iz zadovoljstva, svjesno ih želeći zaraziti sidom. Registrirana je kao HIV oboljela osoba 2011. godine. Očito je da se željela osvetiti nekom muškarcu', navodi izvor iz policije, a piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju Airsoft puška Uhićen je Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima

>> Namjerno širila AIDS beogradskim poduzetnicima!

Dodaje kako je djevojka tijekom privođenja i saslušanja djelovala vrlo hladnokrvno. Ako se dokaže namjera, djeovojka može dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od dvije do 12 godina zatvora.

Inače, M.Č. se amaterski bavila glumom, a poznanici je opisuju kao hladnokrvnu i pokvarenu osobu. Prema nekim informacijama, djevojka je imala seksualne odnose i s dvojicom lokalnih beogradskih političara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene