Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Špijunaža u Libanonu

Uhićen umirovljeni general i njegova supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni libanonski general uhićen je pod sumnjom da je špijunirao za Izrael, izvijestio je dužnosnik tajne službe, želeći ostati anoniman.

'General je nedavno uhićen, no ne smijemo objaviti pojedinosti dok ne završi istraga', rekao je za France presse isti dužnosnik. Libanonski mediji prenose da je general Adib bio zaposlenik ministarstva unutarnjih poslova. Osumnjičen je da je zadnjih nekoliko godina Izraelcima prenosio podatke libanonskih tajnih služba i šijitskog Hezbolaha. Isti izvor javlja kako je uhićena i njegova supruga.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Ilustracija novinara u ratom pogođenom području Analizirana audio snimka Izraelski tenk napao novinare u Libanonu: Izvješće otkriva šokantne detalje

U zadnjih nekoliko mjeseci, kako prenose mediji, uhićena je nekolicina Libanonaca pod sumnjom da su špijunirali za Izraelce. Optuženici mogu biti osuđeni i na smrtnu kaznu jer je Libanon 'tehnički' još u ratu sa židovskom državom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene