Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Instruktor borilačkih vještina

Uhićen muškarac u vezi sa slučajem slanja pisma s ricinom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićena je nova osoba koja se dovodi u vezu sa slučajem pisma s ricinom poslanih Baracku Obami i još dvojici dužnosnika.

Agenti FBI-a jutros su uhitili muškarca iz Mississippija u vezi sa slučajem pisma s ricinom poslanog američkom predsjedniku Baracku Obami i još dvojici državnih dužnosnika, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Britanija: Uhićeno još petero osumnjičenih za ubojstvo dječaka Slika nije dostupna I dalje se traga za bombašem iz Remeta

Riječ je o 41-godišnjem Everettu Dutschkeu, instruktoru borilačkih vještina iz gradića Tupela. Istražitelji su pretražili njegov dom i ured te ga potom priveli, a kasnije tijekom dana protiv njega je podignuta optužnica za posjedovanje ricina s namjerom korištenja kao oružja.

>> Oslobođen imitator Elvisa: Nema dokaza da je slao ricin Obami

Podsjetimo, ranije ovaj tjedan tužiteljstvo je odbacilo optužbe protiv Paula Kevina Curtisa, imitatora Elvisa Presleya, također iz Mississippija, kojeg se ranije sumnjičilo u vezi s ovim slučajem. Curtis je pušten iz pritvora nakon što se utvrdilo da ne postoje dokazi koji bi ga inkriminirali.

Do Dutschkea su istražitelji došli tako što je Curtisova odvjetnica obranu temeljila na tvrdnji da je njenom klijentu netko podmetnuo. Tako se saznalo da su Curtis i Dutschke u dugogodišnjem sporu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene