Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije povezan s pismima

Oslobođen imitator Elvisa: Nema dokaza da je slao ricin Obami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paul Kevin Curtis pušten je na slobodu nakon što je prošlog tjedna uhićen zbog sumnje da je slao otrovna pisma američkom predsjedniku Baracku Obamu i jednom američkom senatoru.

Američke vlasti odustale su od optužbi i pustile na slobodu osumnjičenika za slanje pisama s otrovom ricinom američkom predsjedniku Obami i jednom senatoru. Tužiteljstvo je objavilo da je pronašlo nove dokaze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FBI istražuje Bloombergu stigla dva pisma s ricinom, sumnjiva omotnica poslana i Obami Slika nije dostupna Evakuirali dio Senata Obami stiglo pismo sa 'sumnjivom supstancom'

>> U pismu u američkoj vojnoj bazi otkrili 'moguće biološke otrove'

Istražitelji pretražuju kuću druge osobe. Paul Curtis priveden je prošlog tjedna. Međutim, pretragom njegova doma nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi ga povezali sa slučajem.

'Poštujem predsjednika Obamu. Volim svoju zemlju i nikada ne bih učinio ništa što bi predstavljalo prijetnju njemu ili bilo kojem drugom dužnosniku. Prošli je tjedan bio noćna mora meni i mojoj obitelji. Moja majka i djeca su patili. Želio bih se vratiti normalnom životu', rekao je Paul Kevin Curtis, bivši osumnjičenik za slanje otrovnih pisama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene