Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se sužava

Uhićen dvojac koji je odgovoran za krađu dragulja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe uhićene su zbog sumnje da su povezane s najvećom pljačkom dragulja u Britaniji, koja se dogodila u draguljarnici Graff u Londonu, prije dva tjedna.

Istražitelji Scotland Yarda, nakon pljačke vrijedne 340 milijuna kuna, pokrenuli su opsežan lov na počinitelje, a uhićenje ovih dviju osoba direktan je rezultat tog lova, prenose britanski mediji. Još prošlog tjedna, policija je uhitila i 50-godišnjeg muškarca u istočnom dijelu Londona, zbog sumnje kako je umiješan u počinjenu pljačku, no pušten je uz jamčevinu do kraja istrage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao jedan od pomagača? Muškarac uhićen zbog londonske pljačke dragulja Slika nije dostupna Velebna pljačka u Londonu VIDEO: Amaterska snimka bijega 'otmjenih' pljačkaša

Britanski mediji pišu i kako je je policija identificirala jednog od pljačkaša, pronašavši ostatke njegovog DNK i koji je član kriminalne organizacije, odgovorne za pljačku draguljarnice Graff. Policija je ponudila i nagradu od 8,5 milijuna kuna za informacije koje bi istražitelje dovele do bande odgovorne za mega milijunsku krađu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene