Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velebna pljačka u Londonu

VIDEO: Amaterska snimka bijega 'otmjenih' pljačkaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugoj po redu najvećoj pljački u povijesti Velike Britanije, dvojica razbojnika su iz poznate draguljarnice Graff u Londonu ukrala nakit vrtoglave vrijednosti od čak 343 milijuna i 200 tisuća kuna!

Ukupno, dvojica su pištoljima naoružanih razbojnika ukrala 43 komada dragocjenog nakita iz draguljarnice u ulici Bond, prenose britanski mediji. Prilikom pljačke ispalili su jedan hitac i zaposlenicu draguljarnice izvukli van, dok su odlazili s plijenom. Ipak, u pucnjavi nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga se sužava Uhićen dvojac koji je odgovoran za krađu dragulja? Slika nije dostupna Pao jedan od pomagača? Muškarac uhićen zbog londonske pljačke dragulja

>> Dva milijuna dolara za kradljivca dijamanata

Dvojicu drskih pljačkaša snimila je nadzorna kamera, a njihove slike objavili su svi britanski mediji. Pljačkaši obučeni u skupocjena odijela pobjegli su u nepoznatom pravcu plavim BMW-om. Još jedan hitac ispalili su u ulici Dover, gdje su ostavili BMW, navodi londonska policija. Nakon toga, promijenili su još čak dva auta, srebrni Mercedes te ili crni Ford Galaxy, ili Volkswagen Sharan, no policija nije sigurna koji je od ta dva automobila njima poslužio za daljnji bijeg.

Pljačku koju su izveli nadmašuje jedino ona iz 2006. godine, koja se dogodila u skladištu Securitas u gradu Kentu. tada je ukradeno nevjerojatnih 454 milijuna i 740 tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene