Obavijesti Video Pretražite Navigacija
veliki gubitak

Udruga za koju je radio poginuli humanitarac prikuplja novac u sjećanje na njega: "Andro je bio nježna i osjećajna osoba"

Andro Fabijanić
Andro Fabijanić Foto: Dlya Heroiv
Udruga Dlya Heroiv za koju je u Ukrajini radio 29-godišnji Andro Fabijanić prikuplja novac kako bi pomogla njegovoj obitelji.

Andro Fabijanić, 29-godišnji Zagrepčanin, poginuo je u eksploziji protutenkovske mine u Ukrajini kad je prilikom dostave pomoći vozilo u kojem se nalazio naletjelo na minu, pri čemu je ozlijeđeno još nekoliko njegovih ukrajinskih kolega.

Udruga je pokrenula akciju prikupljanja novca kako bi pomogla Fabijanićevoj obitelji nakon tragedije, no obitelj je poručila kako želi da se novac usmjeri na daljnje projekte udruge za pomoć Ukrajincima u ratu u koje je Andro vjerovao.

Pročitajte i ovo Andro Fabijanić naletjeli na minu U Ukrajini poginuo humanitarac iz Zagreba: "Dao si svoj život da spasiš mnoge"

"Andro je bio nježna i osjećajna osoba koja je bila posvećena pomaganju drugima. Duboko smo ožalošćeni ovim gubitkom", piše u objavi udruge o prikupljanju donacija u sjećanje na Andru Fabijanića.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene