Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrazovni program

Učiteljica zavela 15-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica iz Burbanka u Kaliforniji zadržana je u pritvoru nakon optužbi da je imala ljubavnu vezu sa svojim učenikom.

Nakon što se više 'nije mogla boriti' s grižnjom savjesti zbog veze s jednim od svojih učenika, 33-godišnja Amy Beck sama se predala policiji, gdje je istražiteljima priznala ljubavnu vezu i vatreni seks s maloljetnom osobom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Njezin je 'ljubavnik' također sve priznao, ali je i nadopunio izjavu svoje 'drage': navodno je vatrena ljubav trajala nekoliko mjeseci prošle godine.

Učiteljica engleskog i društvenih znanosti poučavala je na srednjoj školi u Burbanku. Ravnateljica je lokalnim medijima rekla da je Amy bila ugledna i omiljena učiteljica. 'Šokirani smo', dodala je.

Mediji pišu kako je učiteljica iznanada dala otkaz, a ravnateljica potvrđuje da 'u njezinoj pismenoj ostavci nije bio ni slova objašnjenja'. Tek je kratko navela da se radi o momentalnom otkazu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene