Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

107 uboda nožem

Ubio susjeda zbog greške u SMS-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan slučaj ubojstva dogodio se u Velikoj Britaniji, a povod mu je bila krajnje trivijalna stvar. Pogreška u sms poruci.

Neil Brook, 33-godišnjak iz Salforda na sjeveru Engleske, proglašen je krivim za ubojstvo susjeda Josefa Witkowskog, a svemu je prethodila serija sms poruka punih tipfelera, piše The Bolton News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

Brook je policiji rekao kako je svojem 27-godišnjem susjedu poslao šaljivu poruku u kojoj je trebala biti riječ 'mutter' (kolokvijalan izraz za osobu koja se vulgarno ponaša), no kako je mobitel imao uključenu opciju 'pametnog ' pisanja poruka, umjesto te riječi, upisana je riječ 'nutter' (britanski izraz za luđaka).

107 uboda nožem

Stoga, Brook je slučajno poslao poruku 'What are you on about nutter?' (O čemu ti to luđače?), na što se Witkowski toliko uvrijedio da je zgrabio nož i sjurio se susjedu u stan. No, Brook je brže reagirao, i on se dohvatio noža kojim je brutalno  susjeda uboo čak 107 uboda.

Sudac Michael Henshell poručio je Brooku kako će njegova kazna očito biti vrlo visoka. Koliko će godina zatvora dobiti, znat će se za četiri tjedna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene