Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalac na uvjetnoj

Ubio medicinsku sestru i njezinim prstenom zaprosio djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalac koji je uvjetno pušten na slobodu nasmrt je pretukao 73-godišnju medicinsku sestru i ukrao njezin zaručnički prsten te s istim zaprosio svoju djevojku.

Raymond Harris, 36-godišnjak koji je počinio navedeni zločin, jučer je optužen za ubojstvo s predumišljajem i pljačku na sudu u Chicagu, prenosi Chicago Sun Times. Harris je 73-godišnju Virginiju Perillo napao i ubio u njezinoj garaži, a susjed ju je pronašao živu, no u komi te je slučaj prijavio policiji. Perillo je umrla u bolnici idućeg dana zbog težine ozljeda koje joj je nanio Harris.

Pročitajte i ovo Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 2 Plaćali po 100 eura Optuženi medicinska sestra i posrednici: Na lažnim potvrdama o cijepljenju zaradili više od 26.000 eura Provjereno: Nedjeljka Todorović - 7 Donosi Provjereno Nena je svojim pacijentima i najbolja prijateljica, a sama se bori protiv karcinoma: "I ponovo da se rodim bila bih to što jesam - seoska sestra!''

Harris je pušten uvjetno iz zatvora gdje je odležao 13 godina od 30-godina zatvorske kazne koju je dobio za pokušaj ubojstva i podmetanje požara. Nakon premlaćivanja, otišao je na zabavu presvučen u noviju odjeću te pokazujući novo prstenje, jednim od kojih je iste večeri i zaprosio svoju djevojku.

Obitelj ubijene Perillo prepoznala je prsten na ruci Hasrrisove djevojke i potvrdila kako je pripadao ubijenoj Virginiji. Harris je zadržan u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz jamčevinu.

Perillo je posljednjih 40 godina života radila kao medicinska sestra, a njezin sin John opisao ju je kao vrlo brižnu prema pacijentima. Njezin suprug Mauro pretrpio je srčani udar nekoliko tjedana prije, a vjeruje se kako je ubijena po dolasku iz bolnice, nakon što mu je bila u posjetu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene