Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalan zločin

Ubio i raskomadao oca, a dijelove tijela koristio kao stalak za televizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su ga došli uhititi, Nathan Robinson (28) policajce je pitao 'Je li ovo šala?'.

Nathan Robinson (28) ubio je i raskomadao svog, oko 160 kilograma teškog, oca Williama Spillera (48), a onda je dijelove tijela 'uredno spakirao' u plastične kutije i koristio ih kao postolje za televizor, rečeno je na sudu, piše Independent.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Navijači - 2 grčki mediji DNK ubijenog navijača pronađen na nožu jednog od uhićenih Grka: Hoće li BBB-ovce pustiti iz zatvora?

Tijekom gnjusnog čina u stanu u Dorsetu koristio je nož i pilu. Kasnije istog dana susjed je primijetio kako mu kroz strop kupaonice kaplje ružičasta tekućina. Prije toga iz stana je čuo svađu. 'Očekuješ li da te subvencioniram do kraja života', čulo se.

Na sudu je rečeno kako je Robinson oca, vozača taksija, 16. svibnja 2013. godine ubio nakon svađe zbog novca. Kada je susjed došao upitati ga za ružičastu tekućinu bio je 'vrlo miran, normalan, sabran, ništa nije upućivalo da se upravo posvađao s ocem'.

Nakon 48 godina najozloglašeniji ubojica izlazi na slobodu

Idućih nekoliko tjedana Robinson je pokušao zataškati ubojstvo tako što je plaćao stanarinu i koristio očev mobitel kako bi svi mislili da je živ.

Zbog toga je tijelo pronađeno tek mjesec dana nakon ubojstva kada je partnerica Nathanova oca Glenys Molyneaux prijavila njegov nestanak jer joj je prestao odgovarati na SMS poruke. Policija je nakon toga pronašla raskomadano tijelo.

Nathan je nakon ubojstva uzeo najmanje 7500 funti koje su pripadale njegovom ocu, a samo dan nakon brutalnog zločina potrošio je 300 funti na piće i jelo tijekom druženja s prijateljima u Glasgowu.

'Je li ovo šala?', upitao je policajce koji su ga uhitili u majčinoj kući u Briminghamuz. Roditelji su mu naime bili rastavljeni.

Suđenje bi trebalo trajati tri tjedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene