Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presudila joj moda

Ubile ju naslage neotvorenih kutija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovisnica o shoppingu koja je živjela sama pronađena je mrtvom, nakon dvodnevne potrage, ispod naslaga neotvorenih kutija odjevnih predmeta u svojoj kući.

Joan Cunnane opsesivno je godinama skupljala gomile odjeće i različitih modnih dodataka u kući u kojoj je živjela. Godine skupljanja i mahnitog kupovanja rezultirale su planinama kutija koje su se na kraju srušile na nju i zatrpali ju živu, prenosi Daily Mail.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatna vještina VIDEO Pogodite što se nalazi u ovoj kutiji! Slika nije dostupna Hit na internetu FOTO A trebao je to biti samo još jedan običan proizvod u trgovini...

77- godišnja Joan Cunnane imala je oko 300-ak šalova, i tisuće komada nakita i ostalih dragocjenosti. Kroz te naslage jedva je prolazila, a čak su joj garaža i automobil bili zatrpani stvarima. Nakon što je početkom ovog tjedna prijavljen njezin nestanak, policija je dva dana tragala njezinom kućom u Stockportneu u Velikoj Britaniji ne bi li ju pronašli. 

>> Umro u labirintu od smeća u vlastitoj kući

Pronašli su ju zatrpanu ispod kutija u njezinoj spavaćoj sobi, gdje je pretpostavlja se krenula u potragu za svojom omiljenom stvari i nažalost ostala zatrpanom. Ekscentrična umirovljenica, koja je živjela sama, pretpostavlja se umrla je od dehidracije.

'Njoj je kupovanje svih tih stvari pričinjalo užitak, a ništa od njih joj nije bilo bitno za život. Jednom sam ju pitao koliko šalova ima. Rekla mi je da ih ima oko 300-ak, kad sam je upitao što će joj toliko puno rekla mi je da mora imati šalove različite boje. Kupovala je sve. Posjećivao sam ju 16 godina od kad je kupila kuću ovdje', rekao je jedan susjed.

Susjedi su se zabrinuli jer ju nisu vidjeli nekoliko dana, iako je njezin automobil zatrpan stvarima bio parkiran ispred kuće. Nestanak je prijavljen nakon što nije došla na svoj ugovoreni zdravstveni pregled, nakon čega je poslana policija s psima tragačima kako bi ju pronašli, no nisu uspjeli. Kuća je bila zatrpana neotvorenim i novim stvarima, kao što su kišobrani, svijeće, odjeća, električnom opremom i velikim brojem videokazeta.

I njezin prijatelji koji su ju posjećivali, teško su je mogli pronaći među svim tim stvarima koje je policija morala iznijeti ne bi li ju pronašli. Bila je privatna i povučena osoba a vrata nije otvarala ni poštaru. Policija je izjavila kako njezinu smrt ne tretira kao sumnjivu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene