Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svakodnevno mučenje

Ubila sluškinju jer nije dobro obavljala kućanske poslove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena svoju sluškinju mučila do smrti zbog toga što nije dobro obavljala kućanske poslove.

Žena iz Abu Dhabija je zlostavljala svoju sluškinju i ubila je na vrlo okrutan način. Vezala je žicama od struje i na nju izlila kipuću vodu. Sluškinja je pronađena mrtva u kupaonici, izvijestila je policija, a piše Daily Mail.

>> Zabila suprugu škare u srce jer joj nije htio pomoći pospremiti kuću

Okrutna je žena završila na sudu gdje je tvrdila da je sluškinju samo pretukla.' Samo sam htjela da napravi kućanske poslove kako treba. Nisam je htjela povrijediti ili ubiti', dodala je. No, djeca optužene žene su svjedočila protiv nje tvrdeći da su primijetili svakodnevno mučenje. 'Jedan dan sam slučajno vidjela majku kako tuče djevojku. Kipuću joj je vodu izlijevala po tijelu i bacala joj papar u oči', rekla je razočarana kći.

Nakon nekog vremena, nasilna žena je priznala da je sluškinju mučila jer je 'bila lijena'. Forenzički izvještaj je otkrio da je sluškinja umrla od ozljeda koje je zadobila tijekom napada te da je bila izložena mučenju duže vrijeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđena je Monstruozna majka zatvarala sina u pseći kavez i mučila ga skoro do smrti: "Htjela sam ga lijepo odgojiti" Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene