Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubila se bivša supruga Bore Đorđevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša supruga rokera Bore Đorđevića, Dragana Đorđević, nađena je jučer mrtva u svom stanu u Beogradu. Vjeruje se da je riječ o samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Slika nije dostupna Srpski roker ekskluzivno Bora Čorba: Alkohol mi nije bio problem, piće je moja svijetla prošlost!

Neslužbeno se saznaje da je policija pored njenog tijela pronašla tablete za koje se vjeruje da su antidepresivi. Dragana se ubila prije dva dana, a jučer ju je pronašao bliski prijatelj.

Prema prvim, još nepotvrđenim informacijama, najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu.

Prema onome što su sinoć novinari saznali u zgradi u kojoj je živjela, susjedi su znali da je Dragana teško prihvatila nedavni razvod sa Borom Đorđevićem.

'Dragana se trudila da sačuva samopouzdanje. Bila je užurbana u prolazu u hodniku i posljednjih dana nije mnogo razgovarala sa susjedima, ali nam se u trenutku dok nas je pozdravljala pokušavala  osmijehnuti. Vidjelo se da je depresivna i da joj je teško', rekla je sinoć jedna Draganina susjeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene