Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno 7 ljudi

Vojnika prebili do smrti: Stravičan zločin zbog vulgarne viralne snimke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Policija je u indijskoj državi Gudžerat uhitila sedam osoba zbog navodnog premlaćivanja vojnika na smrt. Napadnut je nakon što je prosvjedovao zbog objave snimke njegove kćeri tinejdžerice na internetu, navodi se u priopćenju policije.

Vojnik Melaji Vaghela požalio se nakon što je snimka njegove kćeri na internetu postala viralna, a zbog svoje pritužbe doživio je brutalnu osvetu.

Navodni napadači članovi su obitelji tinejdžera kojeg je Vaghela optužio za postavljanje snimke. Vaghelina supruga i sin također su ozlijeđeni u napadu.

Žrtva je radila u indijskim graničnim sigurnosnim snagama. Prema policijskoj prijavi koju je podnijela Vaghelina supruga Manjula, napad se dogodio u subotu navečer u okrugu Kheda u Gudžeratu, prenosi je BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija U TRGOVAČKOM CENTRU Horor u SAD-u: Napadač ubio troje ljudi u restoranu, njega ustrijelio slučajni prolaznik

Vaghela, njegova supruga, dva sina i nećak otišli su u kuću tinejdžera kako bi se žalili jer je on navodno proširio snimku djevojke. Nekoliko novinskih izvješća opisalo je video kao vulgaran. Rasprava je eskalirala u tučnjavu, a dječakovi rođaci napali su vojnika i njegovu obitelj drvenim palicama i oštrim predmetima.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Indiji Traže se preživjeli UZNEMIRUJUĆI VIDEO Snimljen stravičan trenutak urušavanja mosta u Indiji, broj mrtvih premašio 130

Vaghela je teško ozlijeđen i odmah je preminuo, dok je jedan od njegovih sinova u bolnici s ozljedama glave. Policija je protiv sedmorice optuženih podigla optužnice zbog ubojstva. Jučer su upućeni u pritvor, ali još se uvijek nisu očitovali o krivnji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene