Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maurice Clemmons

Nakon masovne potrage ubijen ubojica policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubijen je muškarac osumnjičen za ubojstvo četiri policijska službenika.

Čovjek za kojim se tragalo zbog ubojstva četiri policajca, ubijen je u južnom dijelu Seatllea nakon što je napao policajca koji mu se približio, priopćile su vlasti, piše CNN. Policija je potvrdila identitet osobe za kojom je policija tragala zbog sumnje da je ubio tri policajca i policajku. Radi se o 37-godišnjem Mauriceu Clemmonsu, bivšem zatvoreniku, rekao je glasnogovrnik Ed Troyer. Pucnjava se dogodila oko dva ujutro i time je završena dvodnevna potraga za Clemmonsom koji je ušetao u kafić i ubio četiri pripadnika policije iz Lakewooda, šezdesetak kilometara južno od Seattlea, koji su pili kavu prije smjene.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom

>> Zasjeda: Četiri policajca ubijena dok su sjedili na kavi

Ubijeni policajci su 39-godišnji Mark Renninger, 37-godišnji Ronald Owens, 40-godišnja Tina Griswold i 42-godišnji Greg Richards.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene