Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Alpama

Ivana Ivanda za Dnevnik Nove TV: Otkazano sedam letova, osoblje nije bilo u stanju letjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Germanwingsa koji se srušio na jugu Francuske letio je iz Barcelone za Düsseldorf.

U zračnoj luci u Düsseldorfu, gdje su putnici trebali sletjeti, okupljaju se obitelji stradalih u avionskoj nesreći u Francuskoj. Otvorena je posebna telefonska linija namijenjena obiteljima i prijateljima stradalih.

U Njemačkoj je novinarka Dnevnika Nove TV Ivana Ivanda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Problem s vratima Je li ovaj detalj imao veze s padom aviona? Slika nije dostupna Nema preživjelih 'Želim izraziti sućut obiteljima sviju žrtava. To je tragedija'

UŽIVO Tragedija u Alpama: Zrakoplov je kasnio pola sata, u kompaniji nisu znali objasniti zašto

'Otkako je objavljena vijest o padu zrakoplova, članovi obitelji, rodbine i prijatelji stižu na aerodrom u Düsseldorfu. Ne dobivaju puno informacija jer službenih baš i nema. No, pruža im se psihološka pomoć. Naime, unutar zračne luke otvoren je posebni prihvatni centar i tamo je velika gužva. Otkazano je za sada pet letova Germanwingsa iz kojeg su obiteljima izrazili sućut. Logotip kompanije obojan je u crno', izvijestila je iz Njemačke Ivana Ivanda koja i dalje ostaje u Düsseldorfu pratiti događaje.

Glasnogovornik Lufthanse kazao je kako su danas morali otkazati sedam letova Germanwingsa iz Düsseldorfa jer je osoblje kazalo da se, nakon pada Aibusa u Francuskoj, ne osjeća sposobnim letjeti.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene