Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nisu bili vezani

U Švicarskoj poginulo petero njemačkih alpinista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petero njemačkih alpinista izgubilo je život u nesreći u planinskom dijelu Švicarske, ispod vrha Lagginhorna visokog 4010 metara, izvijestila je u srijedu policija kantona Valais.

Riječ je o četiri mlade osobe - dvoje alpinista imalo je 14 i 20 godina, među njima je bio 44-godišnjak, njegov 17-godišnji sin te njegova 21-godišnja prijateljica.

Prema prvim informacijama dobivenim od policije, alpinisti u trenutku kada se nesreća dogodila nisu bili vezani užetom. Prema vrhu ih se uspinjalo šestero, a nesreća se dogodila pri spuštanju s vrha Lagginhorn. Jedan alpinist je preživio.

Nesreća se, prema dosadašnjim informacijama dogodila u trenutku kada je jedan od alpinista kazao kako se ne osjeća dobro, zbog čega se zaustavio stotinjak metara prije uspona na sam vrh, a ostali su nastavili uspon. Tijekom spuštanja petero alpinista palo je u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Policija je izvijestila kako će se nakon temeljite istrage znati što je bio točan uzrok ove velike nesreće. (Hina)

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Poplave u Njemačkoj Stotine osoba nestalo Broj poginulih u poplavama u Njemačkoj i Belgiji narastao na 168

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene