Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

BRZA INTERVENCIJA

Trovanje punjenim paprikama u u Skupštini BiH otkrilo brojne nepravilnosti: Inspektori bacili čak 90 kilograma mesa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U restoranu bosanskohercegovačkog Parlamenta došlo je to trovanja hranom, zbog čega je na teren morala izaći kantonska inspekcija.

U restoranu Parlamentarne skupštine BiH, nedavno je jedna od zaposlenica prijavila trovanje punjenim paprikama, zbog čega je morala intervenirati kantonska inspekcija.

Pročitajte i ovo GP Slavonski Brod Mnogi su spajali Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Izlaskom na teren, inspektori nisu pronašli punjene paprike, ali su uočili niz nepravilnosti u radu restorana kojim upravlja Služba za zajedničke poslove institucija BiH. U prijavi je navedeno da je jedna osoba imala želučane tegobe, odnosno proljev i mučninu.

Neki proizvodi nisu imali ni deklaraciju, a inspekcija je naredila da se, zbog neispravnog čuvanja, baci čak 90 kilograma mesa.

Također, inspektori su naveli da je analizom uzoraka na Veterinarskom fakultetu dobiven zadovoljavajući rezultat gotovog jela, ali da su rezultati ispitanih uzoraka površina pokazali povećan ukupan broj bakterija, javlja Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Budva, ilustracija Angažirala se i veleposlanstva Prijavljivali tegobe gdje su stigli: U Crnoj Gori masovno trovanje hranom, stradali i Hrvati

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 JEDAN OD KLJUČEVA ZDRAVLJA Trovanje hranom - kako ga spriječiti: Mislite da vas riža ne može ubiti? Promislite dvaput

Inspekcijskom kontrolom utvrđeno je da restoran doprema meso u svježem stanju, ali da se na neadekvatan način zamrzava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene