Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Indiji

U potonuću izletničkog broda vjerojatno 18 žrtava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strahuje se da se najmanje 18 ljudi, među kojima sedmero dece, utopilo kad je u rijeci u istočnoj Indiji potonuo prekrcani izletnički brodić, priopćile su u ponedjeljak lokalne vlasti.

U izletničkom brodiću, zapravo preuređenoj ribarskoj barki, nalazilo se najmanje 29 izletnika kada je u nedjelju navečer potonuo u rijeci Rupnarajan, oko 80 km jugozapadno od Kalkute, glavnog grada indijske države Zapadni Bengal, naveli su službeni izvori.

Pročitajte i ovo Motorna jahta potonula na vezu u Marini - 1 Nikad dosta opreza FOTO Nove nesreće na Jadranu: Potonula jahta na vezu kod Trogira, zamalo i jedrilica u kornatskom arhipelagu Potonula splav u Beogradu - 1 PRAVI SPEKTAKL "Nisu ništa lagali": Pozivnica za doček Nove godine na beogradskoj splavi hit na društvenim mrežama

Brodica preuređena za izletnike mogla je prevoziti samo 12 osoba. Kad je potonula, ribari su spasili 11 osoba, a za ostalima se traga, ali vlasti smatraju da su male šanse da se pronađu preživjeli i boje se da je 18 nestalih izletnika poginulo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene