Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dar s neba u Međugorju

Prohodala djevojka s cerebralnom paralizom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snježana je rođena s cerebralnom paralizom i cijeli život hoda uz velike poteškoće. To se stanje naglo promijenilo 17. listopada u Međugorju koje je Snježana posjetila sa sestrom Josipom. Tamo je s neba dobila poseban dar - ozdravljenje.

Snježana i njezin brat Zlatko prerano su rođeni i boluju od cerebralne paralize. Za razliku od brata koji je oduvijek u invalidskim kolicima, Snježana je hodala uz velike poteškoće, više na prstima jer na pete nije mogla stati, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Obljetnica Gospina ukazanja - 3 Raj na zemlji Obljetnica Gospina ukazanja u Međugorju, neki se došli posebno zahvaliti: "Ovo nam je Vatikan" Međugorje - 1 STAV KATOLIČKE CRKVE Čeka se odluka o Međugorju: "Mislim da je proglašenje svetištem samo pitanje vremena"

Nakon mise u Međugorju Snježana je otišla na molitvu ozdravljenja u crkvu. Tamo je klekla i raširila ruke te vidjela Kraljicu mira. 'Upitala me što želim, nisam ništa za sebe tražila jer se uglavnom molim za druge. Pitala me što ja želim, a ja sam joj na to odgovorila da želim da mi pomogne nositi moj križ koji je s obzirom na moju bolest jako velik i težak. Nisam tražila ozdravljenje, ali sam ga primila s puno zahvalnosti', ispričala je Snježana.  Dodala je kako je gotovo nemoguće opisati taj događaj kao ni onaj koji se dogodio pred Gospinim kipom. Tada je preko Snježane prešla zraka s neba, a sve je zabilježeno na videosnimci. 

Snježana je nakon izlaska iz crkve mogla hodati bez sestrine pomoći, a da bi bila sigurna u novo stanje Snježana je cijelu noć provela hodajući. Djevojka kaže da je bol, zbog koje nekada nije mogla ni spavati, potpun nestala. Da Snježana hoda bolje nego ikada, potvrdio je i obiteljsi liječnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene