Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Keniji uhićen Zagrepčanin

VIDEO: Ni Mladić ni Hadžić nego Igor Mejaški

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se jučer navečer proširila vijest da je uhićen haški bjegunac te se nagađalo da se radi o Goranu Hadžiću ili Ratku Mladiću, čini se da se ne radi ni o jednom od njih. U međuvremenu je objavljena i njegova snimka. Doznajemo da se radi o Zagrepčaninu Igoru Mejaškom koji u Keniji živi duže od 20 godina.

Muškarac jučer priveden u Mombasi je Zagrepčanin Igor Mejaški, a ne Ratko Mladić niti Goran Hadžić, doznajemo neslužbeno. Prema tim informacijama radi se o čovjeku koji već 25 godina živi u Keniji te ne bi ni po čemu trebao biti zanimljiv sudu u Haagu. Naime, nakon što se proširila vijest da je u Keniji policija uhitila muškarca koji bi mogao biti jedan od preostalih dvojice haških bjegunaca, kenijska policija nije potvrdila identitet pa su strani mediji nagađali da se radi o Ratku Mladiću ili možda o Goranu Hadžiću. Dvadesetak kenijskih specijalaca uhitilo je 65-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta na osnovu dojave da je riječ o najtraženijem haškom bjeguncu. Identitet osumnjičenika još nije službeno objavljen pa se i danas neslužbeno nagađalo o tome radi li se doista o jednom od dvojice bjegunaca pred haškim sudom.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojem su živjeli članovi kulta koji su se izgladnjivali do smrti - 1 strašno! FOTO Vođa kulta optužen za ubojstvo 191 djeteta, pronašli više od 400 leševa: Izgladnjivao ih do smrti da odu u raj Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete

>> Svjetski mediji: Uhićen ili Ratko Mladić ili Goran Hadžić

Reuters je tijekom prijepodneva, pozivajući se na izvore iz policije, prenio kako se radi o čovjeku kojeg u Mombasi znaju pod imenom Igor Majeski. Službene potvrde te informacije i dalje nema, no neslužbeno doznajemo da je njegovo ime zapravo Igor Mejaški. Radi se o Zagrepčaninu koji već više od 20 godina živi u Keniji te je napravio biznis pružajući razne rekreativne usluge, poput škole ronjenja i drugih vodenih sportova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene