Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječja znatiželja

U igri gurnuo glavu kroz ogradu i zapeo, spašavali ga vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znatiželja je ovog dječaka umalo skupo koštala. U igri je gurnuo glavu u rupu i nije ju mogao više izvući.

Jedan je dječak iz kineske pokrajine Hezhang lokalnim vatrogascima i pripadnicima ostalih hitnih službi pripremio neobičan zadatak s kojim su se morali suočiti. Naime, dječak je u igri gurnuo glavu kroz rupu na balkonu, no nije ju uspio izvaditi.

Pročitajte i ovo Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

>> FOTO Vozač visio iz kamiona, spasili ga u zadnji čas!

Prolaznici su pozvali vatrogasce koji su ga prvo pokušali izvući tradicionalnim tehnikama, no kada su vidjeli da je vrag odnio šalu, zgrabili su hidraulična kliješta kako bi razbili betonski blok u kojem je zaglavila dječakova glava.

Cijeli tijek spašavanja pratila je gomila prolaznika, a dječak je nakon spašavanja odveden u bolnicu, te nakon liječničkog pregleda je vraćen na skrb baki, piše APTN.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene