Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za dlaku izbjegao smrt

FOTO Vozač visio iz kamiona, spasili ga u zadnji čas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer u ranim jutarnjim satima prevrnuo se kamion koji je prevozio 30 tona ugljena. Vozač je ispao iz kamiona, ali mu je noga ostala priklještena.

Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Gansu. Nakon što se kamion prevrnuo, samo pukom srećom nije odsklizao s mosta u rijeku.

Pročitajte i ovo Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

>> Dramatična snimka prevrtanja tegljača na autocesti

Vozaču je desna noga ostala priklještena ispod kamiona, a desnom rukom se grčevito držao za vrata kamiona sve do dolaska spasilačke ekipe. Kada su spasioci stigli prvo su morali osigurati prevrnuti kamion kako ne bi skliznio s mosta tijekom spašavanja, a potom su dizalicom do vozača spustili vatrogasca. Nakon puna 3 sata vozač je napokon spašen i prevezen u lokalnu bolnicu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene