Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izostajao s posla

U garaži držao 850 zmija i kornjača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnik službe za kontrolu držanja kućnih životinja u gradu Shirleyu, u državi New York, uhićen je zbog ilegalne trgovine egzotičnim životinjama, poput burmanskih pitona i drugih zmija te kornjača, koje je držao u garaži pretvorenoj u terarij, objavili su lokalni mediji.

Richard Parrinello, držao je u svom priručnom 'zoološkom vrtu' 850 zmija, kornjača i kornjačinih jaja u vrijednosti od 500.000 dolara, a među primjercima su bili i dvometarski burmanski pitoni koji su u državi New York zabranjeni kao kućni ljubimci.

'Postoji razlog zašto su pitoni zabranjeni', kazao je mjesni dužnosnik Roy Gross, navodeći primjer iz Kanade gdje je afrički piton ubio dvojicu dječaka.

Pročitajte i ovo Matej Tolić sa zmijama - 3 Kućni ljubimci FOTO Matej živi u kući s 33 zmije: "Do sad su me ugrizle tri puta" Ilustracija U kritičnom je stanju "Naše su misli s njom": Jedna od najotrovnijih zmija napala dostavljačicu, hitno je prevezena u bolnicu

>> Piton koji je ubio braću bio je KUĆNI LJUBIMAC obiteljskog prijatelja!

Burmanski pitoni, objasnio je, mogu narasti i do devet metara, a držeći ih u stanu 'samo čekamo da se nesreća dogodi'.

Parrinello je otkriven jer je često izostajao s posla kako bi se mogao posvetiti dodatnom izvoru zarade pa je pokrenuta istraga oko neopravdanog bolovanja. Pitoni će biti premješteni u utočište u Massachusettsu, no ne zna se što će biti s ostalim zmijama. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene