Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili plin, ali...

U eksploziji plina u Sarajevu ranjena obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena teže ozlijeđena i liječnici se bore za njezin život dok su njezin suprug i troje djece zadobili lakše tjelesne ozljede u eksploziji plina koja se dogodila ujutro u njihovoj obiteljskoj kući u Sarajevu nakon što je ponovno obnovljena opskrba grada ovim energentom.

'Ejmi Hadrović je zadobila teške opekline lica, vrata i trupa. Udahnula je i vreli plin pa se njezino zdravstveno stanje stalno pogoršava', potvrdila je za medije glasnogovornica Kliničke bolnice Sveučilišta u Sarajevu Biljana Jandrić. Dodala je kako se žena nalazi na odjelu za reanimaciju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Zbog nestručno spojene plinske boce došlo do eksplozije: Ozlijeđene dvije osobe Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

Eksplozija se pod neutvrđenim okolnostima dogodila jutros iza 09.30 sati u Starom gradu u Sarajevu. Ejmin suprug, Ekrem Hadrović je zadobio opekline po rukama i licu, dok su djeca dobro i svi su nakon ukazane medicinske pomoći pušteni kući.

>> Opskrba BiH plinom djelomično obnovljena

Sva domaćinstva u Kantonu Sarajevo koja su prije prekida isporuke plina koristila ovaj energent, mogu ga ponovno koristiti, priopćio je glasnogovornik 'Sarajevogasa' Adis Salkić. 'Prilikom ponovnog puštanja plina na određenim lokacijama ili mikrolokalitetima je bilo otežano snabdijevanje, ali se u ovom trenutku može govoriti o normaliziranju stanja', kazao je on.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene