Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgora u povijesti Mansoura

Eksplozija u Egiptu: Poginulo 14, ranjeno više od 100 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do eksplozije je došlo u policijskoj postaji, a nagađa se da je riječ o napadu autobombom.

Najmanje 14 osoba je poginulo, a više od 100 ranjeno u eksploziji u policijskoj postaji u egipatskom gradu Mansoura na sjeveru Egipta.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Eksplozija se dogodila u policijskom stožeru regije Dakahlia, a za sada nije poznat njezin uzrok. Međutim, nagađa se kako se radilo o napadu automobilom bombom. Od siline eksplozije urušio se dio zgrade, a oštećene su i okolne zgrade kao i desetak automobila. Većina stradalih su policajci čija se tijela još uvijek nalaze ispod ruševina. Strahuje se kako će broj stradalih biti i veći.

Privremeni egipatski predsjednik ograničio pravo na prosvjed

"Za sada nemamo nikakve informacije o uzorku eksplozije. Za sada možemo samo nagađati," poručili su iz policije.

Egipatska tv postaja 'Nile News TV' prekinula je program pozvavši gledatelje da doniraju krv opisavši eksploziju u Mansouru najgorom u povijesti tog grada.

Egipat: Počelo suđenje Mursiju

Napadi militanata na policiju i vojsku postali su izrazito učestali otkako je vojska u srpnju svrgnula islamističkog predsjednika Mohameda Mursija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene