Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u četiri vozila

Velika akcija na jugu zemlje: Pokušali prokrijumčariti 27 stranaca, policija otkrila kamo su se uputili

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Dubrovačko-neretvanska policija izvijestila je o dvama pokušajima krijumčarenja ukupno 27 stranih državljana u petak.

Policijski službenici Postaje granične policije Gruda u petak su u dva navrata spriječili krijumčarenje ljudi, odnosno ukupno 27 stranih državljana.

U ranim jutarnjim satima dvojica su Hrvata u dobi od 37 i 40 godina te 31-godišnji državljanin BiH pokušali prevesti 12 stranih državljana u tri vozila na području Župe dubrovačke.

Pročitajte i ovo Frizerski salon pa otkud to? Došli u frizerski salon radi kontrole računa, ali slučajan pogled na pult potpuno ih je šokirao: Pozvali su policiju

U poslijepodnevnim satima zaustavili su 32-godišnjaka koji je prevozio 15 stranih državljana.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, policija je utvrdila da su vozači strane državljane prevozili za novčanu naknadu do Rijeke.

Pročitajte i ovo Ilustracija neočekivan gost VIDEO "Kći je uzela vrećicu i počela vrištati": U paketu iz trgovine nešto se micalo

"Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma svi spomenuti vozači su kazneno prijavljeni, dok je svim stranim državljanima zbog nezakonitog prelaska državne granice izdano je rješenje o protjerivanju iz EGP-a s višegodišnjom zabranom ulaska i boravka i oni su postupkom readmisije vraćeni u državu iz koje su došli, u konkretnom slučaju u BiH", objasnila je policija.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene