Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11 stranaca

Turska uhitila još 14 osumnjičenika za napad na Istanbul

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turske vlasti uhitile su novih 14 osoba, među kojima 11 stranaca, osumnjičenih za sudjelovanje u napadu na istanbulsku zračnu luku s 45 žrtava, prenosi u nedjelju turski CNN, čime se broj uhićenih popeo na 27 osumnjičenika.

CNN nije iznio drugih pojedinosti o uhićenjima koja slijede nakon prve skupine od 13 osoba privedene u četvrtak.

Pročitajte i ovo Boeingov avion u Turskoj Oglasilo se i ministarstvo VIDEO Nova dramatična nesreća na avionskoj pisti: Evakuirani putnici i osoblje Boeing 767 Nesreća u Turskoj Zamalo tragedija: Avion sletio bez bez ključnog dijela, oglasilo se ministarstvo

Broj žrtava trostrukog samoubilačkog napada počinjenog u utorak, najsmrtonosnijeg u više od deset godina u Istanbulu, narastao je na 45 tijekom vikenda.

Ukupno je 240 osoba ranjeno u napadima koje su počinila trojica samoubojica iz Uzbekistana, Kirgistana i RUsije raznijevši se u zračnoj luci Ataturk.

Dosad nijedna skupina nije preuzela odgovornost za napad u kojem su ubojice prije aktivacije eksploziva pucali iz vatrenog oružja, no turski dužnosnici i drugi stručnjaci tvrde da sve upućuje na džihadističku radikalnu skupinu Islamsku državu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene