Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

'Izbori su travestija'

Trump i prije Obamine pobjede pozvao na revoluciju i marš na Washington

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump je i prije proglašenja pobjede Baracka Obame na održanim američkim izborima, putem Twittera pozvao na revoluciju.

'Ovi izbori su totalna prijevara i travestija. Mi nismo demokracija!', napisao je na svojem Twitter profilu Trump. 'Izgubio je po glasovima naroda, a dobio je izbore. Trebali bismo imati revoluciju u ovoj zemlji!', poručio je Trump.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

>> Obama dobio još jedan mandat i poručio: 'Najbolje tek dolazi!'

'Ne možemo dozvoliti da se ovo dogodi. Trebali bismo krenuti na Washington i zaustaviti ovu travestiju. Zemlja nam je podijeljena', poručio je Trump, a prenosi portal nymag.com.

Ubrzo nakon Trumpovih objava na Twitteru, Obama je preuzeo vodstvo pred Romneyjem. 'Idemo se vraški boriti i zaustaviti tu odvratnu nepravdu! Svijet nam se smije', zaključio je Trump.

Novoizabrani predsjednik Obama, prema najnovijim podacima je dobio izbore i prema broju glasova, s više od milijun glasova prednosti pred Mittom Romneyjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene