Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivala trudnoću

Trudnicu skinuli s vješala, u komi rodila dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici čačanske bolnice u Srbiji uspješno su porodili 40-godišnjakinju, koja je u bolnicu stigla u komi jer se pokušala objesiti.

Udovicu, koja je devet mjeseci skrivala trudnoću, s vješala je skinuo svekar i pozvao pomoć, piše Press. Kada joj je prije osam godina preminuo suprug, S.R. nastavila je sa svoje troje djece živjeti u domaćinstvu suprugovih roditelja.

Pročitajte i ovo Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini"

Ostavši u drugom stanju, S.R. je odlučila skrivati trudnoću kako ne bi osramotila obitelj. Sve veći trbuh prikrivala je  slojevima odjeće i objašnjenjem da se udebljala.  Prošli ponedjeljak osjetila je trudove pa je uzela deke i otišla na drugi dio kuće te pokušala roditi bez ičije pomoći.

No, kako porod nije krenuo kako treba, otišla je u štalu, s namjerom da se objesi. 'Čim sam ušao u štalu, zaledio sam se ugledavši snahu koja visi na konopcu. Čulo se kako krklja i kako se guši. Našao sam nož i presjekao konopac, spustio je na tlo i provjeravao je li živa. Mislio sam da će umrijeti', ispričao je svekar.

Hitna pomoć stigla je za samo 12 minuta. Liječnici su uz velike napore uspjeli izvršiti porod prirodnim putem. Rođen je dječak težak 3100 grama. Majka i beba prebačeni su na odjel intenzivne njege, a liječnici kažu da se majka dobro oporavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene