Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašao na -20 C

Tragedija koja je potresla cijeli grad: Dječak (3) se smrznuo na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak pronađen je u četvrtak mrtav pošto je sam usred noći izašao van po velikoj studeni u Torontu, a slična se nesreća mogla ponoviti u petak kada je drugi dječačić potpuno gol pronađen na ulici.

Po snimkama nadzorne kamere na ulazu u zgradu u kojoj živi njegova baka, Elijah Marsh je u četvrtak oko 4:20 sati po mjesnom vremenu izašao van u pelenama, majici i cipelicama dok je vani bilo -20.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Kada je obitelj tri sata kasnije primijetila njegov nestanak pokrenuta je potraga u kojoj su sudjelovali redarstvenici i dragovoljci.

Dijete je pronađeno skvrčeno u snijegu između dviju zgrada bez znakova života, samo nekoliko stotina metara od zgrade iz koje je izašlo, priopćila je torontska policija.

'Mislim da svaki stanovnik Toronta plače zbog ovog gubitka', ražalostio se načelnik policije Bill Blair, odmah nakon objave vijesti o smrti.

Dijete spriječilo silovanje drugog djeteta!

Nekoliko sati nakon te nesreće još jedno trogodišnje dijete pronađeno je u petak ujutro kako samo i golo hoda ulicom najveće kanadske metropole gdje je bilo još hladnije nego prethodnog dana.

Jedan prolaznik, još pod dojmom smrti malenog Elijaha, odmah je 'ponio dijete i sklonio ga na toplo', rekao je glasnogovornik policije Victor Kwong.

Prolaznik je prepoznao dijete i poveo ga kući, ali ondje nije bilo nikoga. Majku su na kraju pronašli i policija je treba saslušati. Dijete je prevezeno u bolnicu i dobro je. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene