Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tribunal u Haagu nije odlučio da Šešelj prekine veze s vanjskim svijetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki srbijanski mediji u četvrtak su objavili vijest da je haaškom optuženiku i čelniku Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju ukinuta mogućnost kontakata s vanjskim svijetom, no Tribunal za ratne zločine u Den Haagu zanijekao je za radio i tv B92 da je takva odluka donesena.

Po informacijama iz toga suda, jedina nova odluka u vezi sa Šešeljem jest da se proces protiv njega, koji je bio privremeno prekinut, nastavlja 23. rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaigrala se Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko Slika nije dostupna (O)sveti se ime moje Bijesni suprug ženi do vrha ispunio automobil betonom

Vojislav Šešelj je u pritvoru Međunarodnog kaznenog suda u Haagu od veljače 2003., no unatoč tomu i dalje obnaša dužnost čelnika SRS-a i nazočan je u srbijanskim medijima koji prenose svako njegovo obraćanje stranci ili široj javnosti. Šešelj se zadnji put pismom oglasio prošli tjedan za glasovanja o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju s EU-om, nakon čega se raskolila njegova stranka i iz nje otišao njegov zamjenik Tomislav Nikolić. Suđenje Šešelju počelo je u studenome 2007.

Vijest iz srbijanskog tiska prenijele su u četvrtak i neke svjetske agencije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene