Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponudio im prijevoz

Tri žene silovale 26-godišnjeg muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zimbabve je postao opasna država po muškarce koje siluju grupe žena. Naime, policija Zimbabvea objavila je kako su 26-godišnjeg muškarca silovale tri žene, a to je peti takav slučaj u posljednjih godinu dana, donosi francuski RFI.

Glasnogovornik policije grada Bulawayo rekao je kako je mladić ponudio prijevoz ženama, a one su ga onesvijestile stavivši mu preko usta krpu koja je bila natopljena nekom tekućinom koja ga je ostavila bez svijesti.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

'Nakon što se probudio, mladić je bio gol, a žene su ga silovane i zlostavljale. Još uvijek ne znamo razlog napada, a pretpostavljamo da je napad bio u ritualne svrhe', objasnio je glasnogovornik policije Wayne Bvuzdijena.

>> Optužila petoricu za silovanje, a zapravo snimila pornić

>> Australac optužio striptizetu za silovanje

Zimbabve je jedna od afričkih država u kojoj se još uvijek prakticiraju stare religije vezane za prirodu, a moguće je da upravo jedna od ovih sekti svoje rituale bazira na silovanju muškaraca od strane više žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene