Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen par

Ropstvo usred Londona: Tri žene čak 30 godina držali u zatočeništvu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Londona uhićen je u četvrtak ujutro pod sumnjom da je čak 30 godina u zatočeništvu držao tri žene. Pokrenuta je opsežna istraga.

U četvrtak ujutro uhićeni su muškarac i žena u dobi od 67 godina zbog sumnje da su čak 30 godina u zatočeništvu držali tri žene.

Pročitajte i ovo Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno

Istraga je pokrenuta nakon što je policija primila poziv jedne od žena koja je tvrdila da je više od 30 godina u zatočeništvu u jednoj kući u južnom dijelu Londona, javlja Reuters.

>> U kući pronašli pothranjene osobe, neki bili zatočeni 10 godina

Policija je spasila 69-godišnju ženu iz Malezije, 57-godišnjakinju iz Irske i 30-godišnju Britanku. Sve tri žene su, kako je priopćeno, doživjele veliku traumu. Nakon što su izvučene iz kuće, odvedene su na sigurno mjesto, no nije otkriveno na koje.

'Pokrenuli smo opsežnu istragu kako bi utvrdili činjenično stanje vezano uz ovu vrlo ozbiljnu optužbu', kazao je policijski inspektor Kevin Hyland koji se bavi problemom trgovine ljudima.

Uhićeni su zadržani u pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene