Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri maloljetnika u školskom WC-u silovala djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U osnovnoj školi Stara Cerkev, u Kočevju, troje učenika 6. i 7. razreda protekli su ponedjeljak na WC-u silovala 12-godišnju djevojčicu, također učenicu škole.

Navodno je riječ o romskim dječacima u dobi do 12 i 13 godina. Dvojica su dječaka djevojčicu držala, dok ju je najmlađi dječak silovao. 

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Nesretna učenica o traumatičnom događaju nikome nije pričala i potpuno se povukla u sebe. Nakon toga je dobila napade panike.

Djevojčica se ohrabrila te događaj prijavila školskom liječniku i roditeljima. Liječnik je pregledom utvrdio da je zaista riječ o silovanju. Roditelji su izjavili kako njihova kćer ima traume, pogotovo kada ide na WC. Zbog toga ozbiljno razmišljaju da kćer prebace u drugu školu.

Podatke o napadačima djevojčica je prije nekoliko dana dala policiji, no osumnjičeni još nisu saslušani.

Nasilje se, po tvrdnjama roditelja djevojčice, nastavlja. Njezinog bratića napali su dječaci povezani sa osumnjičenima za silovanje.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene