Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo iz koristoljublja

Tri dječaka ubila, polila benzinom pa zapalila starca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija tijela 68-godišnjeg Jusufa Delića iz Maoče kod Brčkog potvrdila je sumnje da se radi o nasilnoj smrti, a ne o nesretnom slučaju, kako je policija ranije i sumnjala.

Policija Distrikta Brčko uhitila je jutros trojicu maloljetnika zbog sumnje da su ubili Jusufa, objavila je Federalna televizija.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Nakon što su susjedi dojavili o požaru na mjesto događaja stigli su vatrogasci i policija. Nakon što je vatra ugašena policija je obavila očevid koji je ukazao na sumnju o nasilnoj smrti, a ne o nesretnom slučaju.

Prema informacijama koje prenose bosanskohercegovački mediji istraga je pokazala da su osumnjičeni nesretnog Delića najvjerovatnije zadavili, a zatim polili benzinom i zapalili.

Prema medijskim izvješćima u Maoči se priča da je Jusuf prije nekoliko dana prodao kuću i zemlju pa susjedi sumnjaju kako je motiv ovog strašnog zločina možda koristoljublje. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene